Featured

Victorita Lacatusu - De mor maine nu-s caita

1,062 Vizionari
Published

Victorita Lacatusu - De mor maine nu-s caita

 

Victorița Lăcătușu, privighetoarea Gorjului, a lansat în primăvara acestui an noua sa piesă, intitulată „De mor mâine nu-s căită”. Piesa a fost produsă de BARCON MUSIC. Interpreta este îndrăgită de publicul larg datorită talentului său artistic, carismei, naturaleții și vocii cu care impresionează la fiecare apariție. De asemenea, fiecare apariție a sa este impecabilă, având o colecție de costume populare superbe.

S-a născut în anul 1970 în Târgu Jiu și a urmat cursuri de canto la Școala Populare de Artă, profesoară fiindu-i Mihaela Florescu. Prima apariție publică a fost în anul 1993 pe scena Festivalului „Maria Lătărețu”, unde a impresionat publicul, acesta răsplătind-o la rândul său cu ropote de aplauze. În anul 1995 a obținut un post în cadrul Ansamblului „Doina Gorjului”, iar de aici până la o carieră fulminantă nu a mai fost decât un pas.

De-a lungul carierei a avut și numeroase apariții TV și radio, fiind o prezență constantă la emisiuni ca „Tezaur Folcloric” sau posturi de radio ca Radio România, Radio Constanța, Radio Oltenia etc. Repertoriul său este foarte bogat, iar printre albumele iubite de fani sunt: „Liliac alb înflorit”, „Doamne, anii au trecut”, „Drag mi-e să trăiesc”, „Mă întreabă inima”, „Lina, lina”. Melodii cerute des la petrecerile la care este invitată sunt: „Om frumos cu mustăcioară”, „Pe unde iubeam odată”, „La mulți ani!”, „Drag mi-e de tine, neicuță”. A mai colaborat de-a lungul timpului cu alți artiști mari ca: Maria Loga, Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ileana Lăceanu, Frații Ștefăneț, Ansamblul Fluieraș etc.

 

 

Categoria
Oltenia
Taguri
Victorita Lacatusu, De mor maine nu-s caita, muzica populara Oltenia