Featured

Valentin Sanfira - Ochii tăi albaștri

689 Vizionari
Published

Valentin Sanfira - Ochii tăi albaștri

 

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Valentin Sanfira, s-a axat pentru o perioadă mai mult pe proiectele muzicale în detrimentul televiziunii. Deși este și un bun prezentator, așa cum am putut observa în timpul difuzării emisiunii "Mama mea gătește mai bine", artistul a ales să își valorifice la maxim talentul cu care a fost înzestrat.

Noua sa melodie, intitulată Ochii tăi albaștri, a fost compusă pentru aleasa inimii sale, Codruța Filip. Toate trăsăturile superbei soții ale lui Valentin au fost surprinse în noua piesă, după cum urmează

"Cu gurita mică

În barbă gropiță

Faci ce vrei din mine

Dragă mândruliță

Când te-ncrunti la mine

Ochii mici îi faci

Și-atunci mândruliță

Tot mai tare-mi placi"

Cei doi și-au unit destinele în anul 2020, deși formau un cuplu de mai mulți ani. Ceremonia a avut loc la Snagov. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în timpul filmărilor Teo Show și, așa cum a declarat artistul, a fost dragoste la prima vedere.

Valentin Sanfira a câștigat în anul 2008 premiul al II-lea la "Festivalul Național al Cântecului Popular", acest succes reprezentând și următorul pas în carieră, respectiv colaborarea cu ansamblul Doina Gorjului.

Deși are un succes incontestabil printre doamne și domnișoare, pentru Valentin Sanfira, Codruța Filip reprezintă centrul Universului și iubirii.

Pe Valentin Sanfira, conform descrierii de pe Youtube, îl puteți contacta la:

Telefon: 0761.640.496, adresa de email:sanfiravalentin@gmail.com

Dacă visați la un eveniment ca în povești, nu ezitați să chemați artistul mult iubit al tuturor românilor de pretutindeni.

Îi mulțumim, Valentin, pentru că ne-ai încântat auzul cu această melodie!

Categoria
Oltenia
Taguri
Valentin Sanfira, Ochii tai albastri, muzica populara Oltenia