Featured

Valentin Sanfira - Mie lumea grija-mi poarta (Official Video) NOU

761 Vizionari
Published

Valentin Sanfira - Mie lumea grija-mi poarta (Official Video) NOU

 

Fabulosul artist al tuturor românilor, Valentin Sanfira, ne surprinde cu noua sa piesă, intitulată „Mie lumea grija-mi poartă”.

Pentru acest proiect muzical, artistul a colaborat cu legende ale muzicii, respectiv Orchestra Națională „Lăutarii”, condusă de maestrul dirijor Nicolae Botgros; Cristian Obrejan și Corneliu Botgros, ACM Media (producție video). Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2021, la ora 10:00, pentru a începe așa cum se cuvine o dimineață superbă de mai.

 Valentin Sanfira este un cântăreț de muzică populară, foarte apreciat de toți românii. Artistul este absolvent al Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția canto popular. Prin colaborarea cu ansamblul Doina Gorjului, a susținut diverse spectacole și a devenit un solist cunoscut. Valentin a mai obținut Premiul al II-lea la Festivalul „Mamaia 2008”.

Cât despre viața personală a artistului, lucrurile nu au fost întotdeauna roz. După ce s-a măritat la vârsta de doar 15 ani și a avut mai multe încercări eșuate de a rămâne însărcinată, mama sa a adoptat un copil din Craiova, apoi, într-un final, visul i s-a îndeplinit și a născut copii pe cale naturală. Adrian, fratele lui Valentin, și-a găsit la un moment dat mama biologică și a ales să rămână cu aceasta, lăsând un gol în sufletul mamei adoptive.

Pe plan sentimental însă, Valentin Sanfira nu se poate plânge. A atras întotdeauna fetele ca un magnet și a avut cele mai frumoase iubite din showbizz. O amintim pe Cosmina Adam, fosta „Miss Hostess România”, actual moderator al emisiunii Acces Direct. Însă, de câțiva ani, se iubește cu superba Codruța Filip, ce i-a furat inima pentru tot restul vieții.

Categoria
Oltenia
Taguri
Valentin Sanfira, Mie lumea grija-mi poarta, muzica populara Oltenia