Featured

Valentin Sanfira- Mi-e dor de copilărie❗️

479 Vizionari
Published

Valentin Sanfira- Mi-e dor de copilărie

 

Pe data de 2 iunie, celebrul și îndrăgitul cântăreț de muzică populară Valentin Sanfira și-a lansat cea mai nouă piesă, intitulată Mi-e dor de copilărie. Melodia este o declarație sinceră și caldă, din sufletul artistului, pentru cea mai frumoasă perioadă a vieții. Iată ce a declarat chiar el:

"Rădăcina mea este bine înfiptă în Dănciuleștiul Gorjului! Copil de țărani cu frică de Dumnezeu, am plecat în lume cu cei 7 ani de acasă și cu cântecul în suflet."

Piesa a fost lansată în colaborare cu celebra orchestră Lăutarii din Chișinău și Nicolae Botgros, orchestrator Cristian Obrejan și video ACM Ovidiu Achim.

Valentin Sanfira a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice "C-tin Brăiloiu" din Târgu Jiu, secția canto popular. Ansamblul Doina Gorjului, cu care a colaborat, l-a distribuit în numeroase spectacole. Artistul recunoaște că în ciuda situației materiale favorabile din prezent, lucrurile nu au fost întotdeauna roz în viața sa, mai ales din acest punct de vedere. A trăit în sărăcie și a recunoscut că primea doar 5 lei pe săptămână bani de buzunar. A țintit mereu să ajungă sus, să fie iubit și admirat de public, să practice o meserie din pasiune, pentru a-și putea ajuta familia să ducă un trai decent. Acum că a atins culmile succesului și are la braț o femeie superbă, am putea spune că Valentin Sanfira este cu adevărat un bărbat împlinit.

Pentru noua sa piesă, artistul a colaborat cu orchestra Lăutarii din Chișinău, Nicolae Botgros, Cristian Obrejan.

Sperăm să vă placă, deoarece nouă ne-a înseninat ziua!

Categoria
Oltenia
Taguri
Valentin Sanfira, Mi-e dor de copilarie, muzica populara Oltenia