Featured

Valentin Sanfira - Imbraca-te fata mea mireasa

1,054 Vizionari
Published

Valentin Sanfira - Imbraca-te fata mea mireasa

 

Carismaticul interpret de muzică populară, Valentin Sanfira, tocmai și-a lansat în prima zi a toamnei noua melodie, intitulată „Îmbracă-te fata mea mireasă”. Alături de Orchestra Națională „Lăutarii” din Chișinău, condusă de inegalabii Nicolae Botgros și Cristian Obrejan, au poposit la Conacu Boierului, din comuna Ponoarele, județul Mehedinți, pentru a filma videoclipul unei piese ce se anunță a fi senzația momentului. Videoclipul a fost realizat cu ajutorul ACM Media, în regia lui Ovidiu Achim.

Valentin Sanfira este printre cei mai iubiți cântăreți de muzică folclorică de la noi, acest lucru datorându-se vocii sale unice, carismei, dar și aspectului fizic impecabil, ce merită menționat. Cu siguranță, soția sa este o norocoasă. Valentin a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția canto popular. Imediat a fost angajat în cadrul Ansamblului „Doina Gorjului” și au început participările la numeroase spectacole. A participat și la Festivalul Național al Cântecului Popular, desfășurat în stațiunea Mamaia, în anul 2008. Pe lângă muzică, Valentin s-a afirmat și în televiziune, fiind prezent pe micile ecrane alături de colegul său, celebrul bucătar Horia Vârlan.

Cât despre viața personală, artistul a mai declarat într-un interviu acordat unei publicații online:

“Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână. Eu îmi luam seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători”.

Categoria
Oltenia
Taguri
Valentin Sanfira, Imbraca-te fata mea mireasa, muzica populara Oltenia