Featured

Tinu Veresezan - Ca si vantul s-au dus anii |NOU|

2,051 Vizionari
Published

Tinu Veresezan - Ca si vantul s-au dus anii |NOU|

 

Marele cântăreț de muzică folclorică, Tinu Veresezan, trece prin momente cumplite de când mama sa, ființa la care ținea cel mai mult, s-a stins din viață. În urma cu 5 ani a decedat și bunica interpretului.

„Mama mea dragă, iubita și scumpa mea. Totă viața ai fost o luptătoare. Ai trecut prin multe greutăți doar ca să fim noi bine și ne doream să trăim fericiși până la adânci bătrâneți, dar din păcate Dumnezeu a hotărât că a fost destul și te-a luat în împărăția Lui. Prea repede mamă...nu pot să cred și mi se rupe sufletul de durere...Îți voi mulțumi până voi închide ochii pentur tot. Am fost cel mai mândru copil din lume știind că te am ca și mamă. Dumnezeu să te ocrotească și să te odihnească în liniște și pace iar de acolo de sus să ne veghezi drumul prin această lume. Te iubesc, îngerul meu” – iată ce a postat artistul pe pagina de socializare.

Mama sa a fost angajată a Ansamblului Casei de Cultură din Lipova. Tinu o însoțea adesea la spectacole și s-a hotărât să învețe să cânte la acordeon. A studiat din greu, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Una dintre cele mai de succes piese ale sale poartă numele de „Mândră floare trandafir”, care face furori la petreceri. A colaborat cu foarte mulți artiști de muzică populară, cum ar fi: Văru Săndel, Adriana Antoni, Puiu Codreanu, Stana Izbașa, Cristina Turcu Preda, Mirela Petrean etc. De asemenea, a lansat peste 10 albume, „Cheful Muzicanților” fiind unul dintre cele mai de succes.

Categoria
Banat
Taguri
Tinu Veresezan, Ca si vantul s-au dus anii, muzica populara Banat