Featured

Simona Costin ❌ Spovedeste-ma Parinte! ❌ Bihor NOU 2021#joc#muzicadepetrecere#muzica #muzicapopulara

534 Vizionari
Published

Simona Costin Spovedeste-ma Parinte! Bihor NOU 2021

 

Simona Costin este o îndrăgită cântăreață de muzică populară, din Bihor. Pentru acest proiect muzical, „Spovedește-mă Părinte”, artista a colaborat cu Ionuț Mateș (muzică), Horea Boncuț (orchestrație, mastering), Felicia Costin (text), STUDIONICK (producție video).

Deși acum se bucură de o carieră în continuă ascensiune, Simona Costin a trecut prin multe necazuri de-a lungul vieții. La doar 14 ani a rămas mută și s-a speriat teribil, crezând că va fi nevoită să renunțe definitiv la muzică, marea sa dragoste. A înțeles că ar avea nevoie de o operație, însă chiar înainte de intervenție, vocea i-a revenit miraculos, însă cu alt timbru. De asemenea, la vârsta de doar 5 ani, Simona a mai avut de înfruntat o provocare grea. Se afla în mașină cu părinții ei, când au fost implicați într-un accident rutier. Deoarece mașina nu pornea, Simona a ieșit să le dea o mână de ajutor părinților, împingând mașina. Când în sfârșit aceasta a pornit, Simona a căzut și s-a lovit de o piatră, iar mama sa a căzut peste ea. Timp de 8 luni a fost nevoită micuța Simona să stea cu picioarele în ghips și a suferit două intervenții chirurgicale.

Simona Costin are 31 de ani și este absolventă a Facultății de Muzică din Oradea, specialitatea Pedagogie Muzicală. Aceste studii vin ca o completare a tabloului artistic, ale cărui baze au fost puse de talentul nativ, de neconstestat, al Simonei.

Iată și comentarii ale fanilor de pe Youtube:

„Felicitări și mult succes în continuare îți doresc. O voce excepțională

Categoria
Crișana
Taguri
Simona Costina, Spovedeste-ma Parinte, muzica populara Crisana