Featured

Rodica Mitran - Viata, dulce viata

1,622 Vizionari
Published

Rodica Mitran - Viata, dulce viata

 

Rodica Mitran, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, a mărturisit că viața ei nu a fost întotdeauna doar lapte și miere. Copilăria i-a fost presărată cu lacrimi amare, din cauza tatălui său, un om foarte violent.

În cadrul unui interviu acordat unei publicații online, solista a declarat:

„Îmi este tare greu să vorbesc despre copilăria mea. Însă aşa este, am avut o copilărie nefericită, cumplită aş putea spune. Cei care mi-au dat viaţă şi care ar fi trebuit să mă iubească şi să mă ocrotească mi-au făcut acea perioadă un calvar. Aici fac referire la tatăl meu, în mod special, dar şi la mama, care a fost într-un fel complice la aceste abuzuri, prin faptul că nu a ştiut să stopeze chinurile la care eram supusă. Am fost bătută crunt de tatăl meu, pusă la muncă fizică mult peste puterea mea, am fost lăsată să rabd de foame şi mă opresc aici, din motive lesne de înţeles. Sigur că am rămas cu traume, cu sechele, marcată pe viaţă. Sunt greşeli ce nu pot fi iertate şi răni care, nu ştiu, nu cred că se vor vindeca vreodată. Sper ca într-o zi să fiu pregătită să spun tot ce mi s-a întâmplat. Cine ştie, poate că la bătrâneţe voi reuşi să-mi scriu biografia şi poate va fi chiar un best-seller”.

De asemenea, pentru cele două fiice ale sale, are numai cuvinte de laudă:

„Pentru mine, fetele mele sunt cele mai frumoase din lume! Ce-i drept, Adriana, care are 27 de ani, îmi seamănă leit. Talentul artistic l-a moştenit Mădălina, care are 22 de ani. De altfel, ea a şi urmat cursurile Liceului de Arte din Râmnicu-Vâlcea, însă paşii i s-au îndreptat către o altă facultate”.

Categoria
Oltenia
Taguri
Rodica Mitran, Viata dulce viata, muzica populara Oltenia