Featured

Rodica Mitran - Pana cand mi te-am gasit

1,672 Vizionari
Published

Rodica Mitran - Pana cand mi te-am gasit

 

Rodica Mitran a vărsat multe lacrimi amare până să atingă succesul mult visat. Tot ce are acum compensează suferința trăită în copilărie, suferință cauzată de tatăl său, un om extrem de violent.

Superba artistă este originară din județul Vâlcea și s-a bucurat întotdeauna de aprecierea fanilor, datorită aspectului fizic impecabil și a vocii unice. De asemenea, legenda muzicii folclorice, Ion Dolănescu avea o mare admirație pentru Rodica Mitran. Artista a povestit într-un interviu acordat unei publicații online, despre acest subiect:

„Într-adevăr, m-am bucurat de aprecierile marelui Ion Dolănescu, de poveţele sale, dar nu şi de sprijinul său, dată fiind şi dispariţia mult prea devreme dintre noi a Maestrului. Îmi amintesc cu mare plăcere, dar şi cu emoţie, că-mi admira vocea, pe care o găsea caldă, sensibilă şi profundă. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost faptul că mi-a spus că sunt eu, că nu semăn cu nicio altă voce, ceea ce contează enorm pentru un artist. Mă găsea frumoasă şi-mi zicea că am ochi de căprioară. Măgulitor pentru o artistă în devenire, nu? Multe amintiri nu am cu Maestrul, dar din puţinele care au fost am s-o spicuiesc pe cea mai importantă. S-a întâmplat la o nuntă pe lângă Topoloveni. Mă aflam pe scenă, în toată splendoarea mea, când, deodată, îl văd pe Ion Dolănescu - neştiind că este invitat -, am avut emoţii, vă daţi seama. Mi-am terminat programul şi m-am retras. La un moment dat, Maestrul şi-a dorit să mă cunoască, iar întâlnirea a fost mai mult decât emoţionantă pentru mine. După discuţia cu el am ştiut că trebuie să ies mai mult în faţă, pentru că am tot ce-i trebuie unui artist. Mulţumiri şi recunoştinţă Maestre, acolo printre îngeri!”.

Categoria
Oltenia
Taguri
Rodica Mitran, Pana cand mi te-am gasit, muzica populara Oltenia