Featured

Rodica Mitran - Mi -am pus dusmanii pe ganduri

1,832 Vizionari
Published

Rodica Mitran - Mi -am pus dusmanii pe ganduri

 

Rodica Mitran, superba interpretă de muzică populară, originară din județul Vâlcea, le-a dedicat o piesă tuturor dușmanilor invidioși pe talentul său artistic. Adevărul este că o înțelegem. Solista arată fabulos, este normal să aibă atât admiratori, cât și oameni care o invidiază.

Pentru publicul care o admiră, artista are numai cuvinte de laudă și a dorit să-și exprime iubirea față de fani într-un interviu acordat unei publicații online:

„Pentru mine, publicul este judecătorul cel mai aprig! Spun aprig pentru că el este cel care ne ajută să trecem rampa sau nu, el este cel care ne pune într-un clasament sau nu! Un artist depinde în mare parte de publicul lui! Munca mea nu este în zadar când văd că oamenii îmi cunosc cântecele, când le fredonează în concerte alături de mine, când mi le cer la petrecerile private. Cu alte cuvinte, publicul este Măria Sa și trebuie să recunosc că ori de câte ori sunt în fața lui, conștientizez că fără el eu nu aș exista ca artist și tocmai de aceea încerc ca cu fiecare cântec înregistrat să bucur sufletul oamenilor în așa fel încât să rămână ceva după mine ca artist!

Îmi iubesc publicul foarte tare și îl respect! Fac asta cu fiecare întâlnire, fac asta online pe rețelele de socializare, fac asta când sunt TV sau radio sau ca acum, când mă destăinui vouă, celor de la Gazeta Muzicanților, iar pe această cale vreau să vă mulțumesc că v-ați gândit și la mine!”

Categoria
Oltenia
Taguri
Rodica Mitran, Mi-am pus dusmanii pe ganduri, muzica populara Oltenia