Roberta Crintea - Neiculiță acuma vezi

373 Vizionari
Published

Roberta Crintea - Neiculiță acuma vezi

 

Roberta Crintea este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Însă nici calitățile fizice nu trebuie omise, deoarece vedeta este o femeie superbă.

Pe 10 august 2020, Roberta și-a serbat ziua de naștere, petrecere la care au luat parte invitați de seamă. Chiar primarul orașului i-a transmis cântăreței un mesaj din suflet “Astăzi își serbează ziua de naștere o frumoasă și talentată doamnă a folclorului românesc, Roberta Crintea. Îi urez, ca de fiecare data, un sincer “La mulți ani!”. Anul trecut, cu această ocazie, am organizat la Târgu Jiu un minunat spectacol folcloric, cu invitați de marcă, spectacol apreciat de târgujieni, care au venit în număr foarte mare în Piața Prefecturii. Intenționăm ca pe viitor să organizăm câte un spectacol în cinstea fiecărui artist important al municipiului. Este, pe de o parte, un mod de a mulțumi acestor oameni care reprezintă cu cinste orașul nostru în toată țara, dar și peste hotare, iar pe de altă parte este o oportunitate de a oferi cetățenilor din Târgu Jiu un spectacol de calitate, cu artiști de renume.”

Proiectul muzical Neiculiță acuma vezi a fost lansat în anul 2018, în colaborare cu orchestra Lăutarii din Chișinău, condusă de marele dirijor Nicolae Botgros Marin Constantin (orchestrație)

Roberta Crintea este solistă a Ansamblului Doina Gorjului încă din anul 2006. Solista s-a născut în Târgu Jiu, însă copilăria și-a petrecut-o în satul Bobu, din Scoarța, la bunici. Modelul său a fost întotdeauna Nicoleta Voica. De cum a auzit-o cântând, și-a dat seama că asta își dorește să facă. Obișnuia să fredoneze piesele ei prin casă.

Categoria
Oltenia
Taguri
Roberta Crintea, Neiculita acuma vezi, muzica populara Oltenia