Featured

Roberta CRINTEA - Bage floare busuioc

482 Vizionari
Published

Roberta CRINTEA - Bage floare busuioc

 

Faimoasa artistă de muzică populară, Roberta Crintea, membră a ansamblului Doina Gorjului, deși s-a născut în Târgu Jiu, ne-a obișnuit cu muzica bănățeană și vestimentația specifică. Nicoleta Voica a reprezentat modelul său încă de mică, fredonând prin casă piesele cunoscutei artiste. În 2006 a început colaborarea cu Doina Gorjului.

Soțul artistei o susține în tot ceea ce face și totodată înțelege cât de mult este de lucru pentru a duce fiecare proiect la bun sfârșit. Roberta are o familie superbă.

Repertoriul său cuprinde peste 400 de piese, din diferite zone ale țării. Cel mai greu, declară cântăreața, i se pare să comunice cu publicul. Dar susține că este bucuroasă că a avut ocazia să lucreze într-un local, pentru a prinde experiență în această direcție. Bineînțeles, nu a uitat de locurile natale. Mai cântă din când în când și gorjenește și are multe costume din zona Gorjului, însă pasiunea sa, așa cum declară chiar Roberta, rămâne zona Banatului, cu muzica și toate tradițiile sale.

Iată ce a scris artista în descrierea celei mai noi melodii:

"Niciodată nu-mi trecuse prin minte că se poate iubi cu deznădejde şi că tocmai deznădejdea e semnul cel mai înalt al iubirii."

Pentru această piesă, artista a colaborat cu Sebastian Roșca (orchestrație), Adrian Ghiocel (sunet și mixaj), Orchestra Doina Gorjului, Florin Motorgeanu (video).

Conform descrierii piesei, pe Roberta Crintea o puteți găsi și contacta la:

YouTube: https://bit.ly/3c4hsOE​​

Facebook: http://bit.ly/RobertaCrintea​​

Instagram: http://bit.ly/RobertaCrinteaInsta​​

Email: robertacrintea@yahoo.com

Telefon: +40 723 378 805

Un artist complet care va transforma evenimentul dumneavoastră într-unul de vis!

 

Categoria
Oltenia
Taguri
Roberta Crintea, Bage floare busuioc, muzica populara Oltenia