Featured

Roberta Crintea - Bade inima te vrea ❤️ 2021 ❤️ Colaj NOU de HORE

790 Vizionari
Published

Roberta Crintea - Bade inima te vrea 2021 Colaj NOU de HORE

 

Frumoasa gorjeancă Roberta Crintea, s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 10 august 1975, însă copilăria și-a petrecut-o alături de bunici, în satul Bobu, din Scoarța.

Nicoleta Voica a fost modelul său, astfel a ajuns să cânte muzică bănățeană. Cariera muzicală și-a început-o în anul 2006, ca solistă în ansamblul Doina Gorjului, fiind inițial colaboratoare. Regretatul Liviu Dafinescu a invitat-o să cânte la un Revelion, iar directorul ansamblului, Gheorghe Porumbel, a acceptat colaborarea. Conform spuselor artistei, repertoriul său ar cuprinde muzică populară din toate zonele țării.

S-a bucurat întotdeauna de sprijinul familiei, deși unii au fost sceptici în ceea ce privește viitorul ei. Deși deține în colecția de costume populare și costume gorjenești, preferatele sale sunt cele bănățene, la fel și muzica.

Perioada pandemiei a afectat-o pe Roberta Crintea, din câte se pare. Conform celor declarate, artista a avut parte de „un an greu, cu multe schimbări [...] Am fost mereu în căutare de stimuli din cauza momentelor noi pe care le-am traversat, o perioadă de frământări, de pierderi sufletești cu o maxi maturizare instantă”. Dar cel mai cumplit lucru pe care l-a avut de înfruntat solista a fost divorțul de soțul său, după 22 de ani de mariaj. A ales să privească partea plină a paharului, iar timpul i-a vindecat rănile sufletești. A înțeles într-un final că a fi om „înseamnă să râzi, să plângi, să te bucuri, să te întristezi, să pierzi și să înveți să te ridici și să mergi mai departe”.

Categoria
Oltenia
Taguri
Roberta Crintea, Bade inima te vrea, muzica populara Oltenia