Featured

Puiu Codreanu - Țucă-mă ( Video Oficial 2020 )

1,847 Vizionari
Published

Puiu Codreanu - Țucă-mă ( Video Oficial 2020 )

 

Puiu Codreanu, singurul cântăreț din familia sa și un artist foarte apreciat de românii de pretutindeni, este o persoană foarte discretă. Deși fanii și-ar dori să pătrundă și în viața sa personală, găsesc mereu orice portiță închisă.

În piesele sale regăsim teme precum iubirea, traiul de zi cu zi, supărări, veselie etc. Are și piese în care descrie copilăria săracă. Însă, deși tindem să credem că artistul nu a avut o copilărie prea fericită, Puiu Codreanu a dorit să spulbere orice urmă de îndoială, într-un interviu acordat unei publicații online:

„Nu pot spune că am fost un copil sărac, dar în cariera muzicală am plecat de jos. Copilăria mea a fost una frumoasă, am crescut la ţară, în comuna Halmagel, din judeţul Arad, într-o familie de oameni simpli şi muncitori. Suntem trei fraţi, mai am două surori, iar eu sunt mezinul familiei”.

„Cele mai dragi amintiri din adolescenţa mea sunt cele din perioada liceului. Faptul că eu veneam de la ţară la oraş, pentru mine era o experienţă nouă şi cei patru ani de liceu au fost cei mai frumoşi, îmi răscolesc multe amintiri plăcute. N-aţi avea loc dacă m-aş apuca să le înşir”.

Cât despre modul în care își petrece timpul liber, artistul a mai completat:

„Puţinul meu timp liber îmi place să îl petrec alături de familia mea, evadăm câteva zile prin ţările vecine, mergem împreună la cinema sau prin parc cu bicicletele. Bineînţeles că mai am pasiunile care nu implică neapărat familia, precum fotbalul sau uitatul la televizor”.

Categoria
Banat
Taguri
Puiu Codreanu, Tuca-ma, muzica populara Banat