Featured

Puiu Codreanu❌Petrică Nicoară - Mama mea icoană sfântă (2021)

1,211 Vizionari
Published

Puiu CodreanuPetrică Nicoară - Mama mea icoană sfântă (2021)

 

Puiu Codreanu și Petrică Nicoară sunt doi artiști de elită ai muzicii de petrecere din România. Un duet cu cei doi este un cadou mult așteptat de fani.

Puiu Codreanu se poate considera un artist complet, având și o viață personală împlinită. Căsătorit de peste 10 ani cu soția sa Mirabela, cei doi au și un copil, pe nume Dario. Deși nimeni din familia sa nu era muzician, artistul și-a descoperit acest talent cântând la o nuntă în sat. În urma prestației impecabile, a fost îndrumat către Școala Populară din Arad. Piesele sale descriu traiul de zi cu zi, iubirea, bucuriile, supărările etc. Anul 1995 este unul de referință în viața interpretului, în acel an având o colaborare cu alt artist celebru, Petrică Nicoară. Ulterior, a fost lansat primul album, care s-a dovedit a fi un succes total. Au urmat participări la spectacole din țară și străinătate, iar în prezent Puiu Codreanu are aproximativ 20 de albume lansate.

Artistul a povestit în cadrul unui interviu și cum a cunoscut-o pe Mirabela, soția sa:

„Sunt căsătorit de zece ani, dar pe soţia mea am cunoscut-o cu mult timp în urmă, datorită colaborării mele cu Petrică Nicoară, acesta fiind cumnatul soţiei mele, deci soţiile noastre sunt surori. Aşa că între mine şi Mirabela a început o relaţie frumoasă de dragoste. Aspectul fizic şi felul său de a fi m-au cucerit. Din dragostea noastră a venit pe lume băieţelul nostru, Dario, care acum are 8 ani, dar nu vrem să ne oprim aici, ne dorim şi o surioară pentru Dario sau ce va vrea Bunul Dumnezeu”.

 

Categoria
Banat
Taguri
Puiu Codreanu, Petrica Nicoara, Mama mea icoana sfanta, muzica populara Banat