Featured

Nelu Balasoiu si Ionut Balasoiu - Tu, mama, cand m-ai facut (Videoclip Oficial)

1,030 Vizionari
Published

Nelu Balasoiu si Ionut Balasoiu - Tu, mama, cand m-ai facut (Videoclip Oficial)

 

Piesa „Tu, mamă, când m-ai făcut” reprezintă un duet de excepție marca Nelu Bălășoiu și Ionuț Bălășoiu, celebrul fiu al artistului.

Cunoscutul cântăreț de muzică populară, Nelu Bălășoiu, s-a stins din viață anul trecut, în plină pandemie de coronavirus, pe data de 21 aprilie 2020. A format un cuplu cu solista Maria Cornescu atât pe scenă, cât și în viața reală, cei doi fiind de nedespărțit. În 2012 au început să apară și probleme în relația celor doi, Nelu acuzând-o pe Maria de infidelitate și suspectând o relație cu faimosul Benone Sinulescu. Iată ce a afirmat cunoscutul interpret la un post de televiziune:

"Ea nu mergea cu mine la spectacole, ci cu Benone. Prost să fi fost să nu-ţi dai seama că era ceva", a spus Nelu Bălăşoiu despre fosta sa soţie, pe care o acuza de infidelitate. Iar relaţia dintre Maria Cornescu şi Benone Sinulescu ar fi continuat şi după divorţ: "Odată, când mă duceam în Moldova, i-am găsit într-o cuşetă. Intrasem din greşeală, credeam că e locul meu"

Artistul a mai declarat despre soția sa: "M-a reclamat la Poliţie că am vrut s-o împuşc. E inadmisibil: un vânător împuşcă femei în casă?", a contrazis artistul mult vehiculata variantă asupra incidentului cu pricina. Cei doi au o fiică, Mirela, de care însă Nelu Bălășoiu nu mai știa mare lucru. "Avea 16 ani când am vorbit ultima dată cu ea, acum are dublu (n.r. în anul 2012). Dacă o văd pe stradă cred că nici nu aş mai recunoaşte-o. Dacă ar vrea să mă vadă, aş lăsa orice lucru pentru ea, e copilul pe care l-am iubit enorm"

Categoria
Oltenia
Taguri
Nelu Balasoiu, Ionut Balasoiu, Tu mama cand m-ai facut, muzica populara Oltenia