Featured

Mihaela GURĂU - NU MĂ DEOCHEȚI, BRE! NOU!!!

939 Vizionari
Published

Mihaela GURĂU - NU MĂ DEOCHEȚI, BRE! NOU!!!

 

Mihaela Gurău este o prezență extrem de plăcută, o artistă fabuloasă și foarte apreciată datorită talentului muzical, dar și aspectului fizic de invidiat. Însă, pe lângă muzică, vedeta, de origine din Onești, Bacău, mai are o meserie: cea de polițistă.

Mihaela Gurău a studiat la Liceul de Muzică, apoi a devenit absolventa cunoscutei Școli de Poliție de la Câmpina, secția investigații criminale. Interpreta a declarat pentru o publicație online: „Am avut parte de cazuri dure, violuri, tâlhării şi altele. Am făcut cercetare la faţa locului, am văzut cadavre, am făcut zeci de ore de tragere în poligon, ceva poate ciudat pentru o femeie. Însă m-am obişnuit cu disciplina şi regulile aspre”.

De asemenea, în cadrul unui alt interviu, artista a mai vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde este acum: „Cred că acela de a petrece mai puțin timp cu familia, deși nu e cazul meu, fiindcă atunci când plec pentru câteva zile îl iau cu mine și pe soț. Şi, mai nou, și pe cel mic, căruia îi place foarte mult în deplasare, pentru că doar acolo are voie să bea suc. Dar, apropo de momente grele, îmi amintesc de perioada când eram încă elevă și am plecat cu Ansamblul Busuiocul în străinătate. Într-un an ne-a prins Revelionul în Franța, și parcă mă văd și acum în piața centrală, unde se țineau spectacolele, zgribulită de frig și înfometată, gândindu-mă la sarmalele maică-mii și la bunătățile pe care le mai prepară ea în perioada Sărbătorilor. Și mă gândeam atunci: „Ce mi-o fi trebuit mie muzică, să fiu plecată pe drumuri?!” ”

 

Categoria
Moldova
Taguri
Mihaela Gurau, nu ma deocheti bre, muzica populara Moldova