Featured

Mariana Ionescu Căpitănescu, colaj cu hore de joc | Muzică de petrecere

406 Vizionari
Published

Mariana Ionescu Căpitănescu, colaj cu hore de joc | Muzică de petrecere

 

Mult îndrăgita noastră artistă, gorjeanca Mariana Ionescu Căpitănescu, a compus pentru fanii săi unul dintre cele mai frumoase colaje cu muzică de joc, ce cuprinde cele mai frumoase hore:

1. Omule, petrece - Mariana Ionescu Căpitănescu și Steliana Sima

2. Îi dau naibii de dușmani - Adriana Ochișanu

3. Doamne, aseară am auzit - Georgiana Vița

4. Omului ce-i place viața - Mirela Petrean

La realizarea colajului muzical au mai participat Leonard Râmniceanu – la acordeon, Eduard Chirea – la saxofon, Vlad Popa – la vioară și Gică Poienariu și Alin Botoracu – la clape.

Centrul de evenimente Kilometrulzero, din Drăgășani, a fost gazda filmărilor videoclipului. ACM Video s-au ocupat de producție video, Zenit Concert de echipamente tehnice și lumini, iar Marius Pițigoi de aranjamente muzicale și mixaj.

Cel mai recent album al artistei este intitulat „Anii se grăbesc să zboare” și a fost lansat în anul 2019, în colaborare cu Ijac Music Production, celebra orchestră „Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul dirijor Nicolae Botgros. Orchestrația melodiilor aparține lui Nicolae Drăghia.

Mariana Ionescu Căpitănescu este o artistă de suflet a românilor, născută la 6 mai 1969 în Dănciulești, Gorj. La doar 19 ani a început colaborarea cu ansamblul „Vâlceanca”, iar la 22 de ani obține numeroase premii la festivalurile la care a participat: premiul I la festivalul național "Maria Tănase", marele premiu la concursul "Topul tinerilor interpreți" etc. În anul 1998, solista s-a căsătorit cu Dan Căpitănescu. Cei doi au împreună doi copii superbi. Modelul Marianei a fost întotdeauna legenda Maria Ciobanu.

Categoria
Oltenia
Taguri
Mariana Ionescu Capianescu, colaj cu hore de joc, muzica de petrecere, muzica populara Oltenia