Featured

Marian Cozma & Claudia Ionas - Iubesc ochii tai

1,523 Vizionari
Published

Marian Cozma & Claudia Ionas - Iubesc ochii tai

 

Iată cum sună versurile unui hit:

„Iubesc ochii tai

Nu ma satur sa-i privesc

Simt ca fara ei

Nu pot sa traiesc

Iubesc gura ta

 Cu dragoste o sarut

Nu pot fara ea

Sa stau nici un minut

Este vorba, bineînțeles, despre noua melodie a lui Marian Cozma, în colaborare cu Claudia Ionaș.

Despre Marian Cozma știm cu toții că este cântărețul preferat al legendei fotbalului românesc: Gheorghe Hagi. Deși versurile sale ne binedispun de fiecare dată, artistul ascunde în suflet o adevărată dramă.

Atunci când avea doar șase ani mama sa a decedat, însă îi apare în vise și acum, așa cum a declarat artistul pentru o publicație online.

„Aveam șase ani când mi-am pierdut mama. A avut o problemă de sănătate și așa i-a fost destinul și s-a prăpădit de tânără. Am câteva amintiri frumoase cu ea când ne făcea baie în albie, când ne adormea, chiar și când ne certa. Aveam doar șase ani când a murit, n-am conștientizat ce ni se întâmpla tocmai d-aia nu ne-a fost chiar greu, dacă eram mai mari cred că sufeream altfel. Îmi pare rău că nu-mi apare în vise, chiar nu știu de ce n-o visez, mi-aș dori… mă gândesc destul de mult la ea și cred că are foarte mare grijă de mine de acolo, din ceruri. Cred că aș fi fost foarte apropiat de mama. Din ce știu de la tata, eu trebuia să fiu fata lui mama. Înainte nu erau ecografiile Și când a fost gravidă cu mine, mama simțea că voi fi fată, iar când m-am născut mi-au pus numele Marian, dar îmi spuneau Marușca”.

 

Categoria
Dobrogea
Taguri
Marian Cozma, Claudia Ionas, Iubesc ochii tai, muzica populara Dobrogea