Featured

Maria Loga Daca ai barbat frumos

320 Vizionari
Published

Maria Loga Daca ai barbat frumos

 

Maria Loga este o cunoscută și foarte apreciată solistă de muzică folclorică din România, membră a Ansamblului Doina Gorjului.

Cântăreața a trecut printr-un moment foarte dificil în trecut, atunci când fostul său soț, Constantin Măgureanu, a cântat alături de ea la o nuntă, de la care a plecat cu... mireasa. Fostul său soț nu este de aceeași părere, declarând că între el și actuala iubită a fost dragoste la prima vedere și nu considera normal să rămână lângă Maria dacă nu mai avea sentimente pentru ea. De menționat este că diferența dintre cei doi era de 7 ani, artista fiind mai mare decât Constantin.

Cântăreața a fost însărcinată de nu mai puțin de 8 ori cu cel care i-a fost alături. De asemenea, a mai fost căsătorită cu un om de afaceri din orașul natal, care este și tatăl celor două fiice ale sale și cu care a rămas în relații bune.

În 2021, fiica sa, Adriana Loga, s-a căsătorit. La marele eveniment au participat, evident, marea artistă a muzicii populare, prieteni, rude, apropiați. Fiica Mariei Loga ocupă funcția de polițist local la Târgu Jiu.

Printre premiile câștigate de artistă de numără: locul I la Festivalul "Cântec nou în Mehedinți", Drobeta Turnu Severin, în 1986, locul I la "Festivalul cântecului, jocului și portului popular gorjenesc", Tismana, Gorj, în 1979, premiul pentru popularitate la Festivalul "Maria Tănase", Craiova, în 1984, locul III la "Toamna culturală buzoiană", Buzău, în 1985, locul I "Trofeul Steaua Litoralului", Constanța, în 1987.

Categoria
Oltenia
Taguri
Maria Loga, Daca ai barbat frumos, muzica populara Oltenia