Featured

Maria Ghinea - Am baiat ca bradu-n munte

2,041 Vizionari
Published

Maria Ghinea - Am baiat ca bradu-n munte

 

Maria Ghinea, o mare artistă de muzică populară, a colaborat pentru noua sa melodie cu maestrul Nicolae Botgros, Aurel Colceag, Mihai Codreanu, iar filmările videoclipului au fost realizate la Muzeul Satului Vâlcean, din județul Vâlcea.

Câștigătoarea premiului I a Festivalului „Maria Lătărețu” din anul 1986 a trecut prin clipe de groază în fosta relație. Gelozia a pus stăpânire pe mintea fostului său soț de origine sârbă, Dragisa Kodykic, acest împușcând-o direct în cap pe artista de muzică populară.

Maria Ghinea a declarat pentru o publicație online:

„Acum 17 ani s-a întâmplat, a fost o perioadă pe care am vrut să o uit ca să merg mai departe. Când Dumnezeu îţi dă doi copii mergi mai departe pentru ei. El este tatăl copilului meu cel mic. El a fost un om rău, nu poţi fi un om bun când te simţi stăpânul vieţii cuiva. La 21 de ani nu puteam gândi prea mult la viitorul meu faţă de cel pe care mi l-am dorit ca soţ. Era violent şi mi-a zis să nu mai merg să cânt. M-a tras de păr, m-am pus în fotoliu, s-a pus în faţa mea şi apoi am simţit că mă arde ceva. Avea un pistol ascuns şi a tras. M-a împușcat în cap și a crezut că și-a terminat rolul. M-a plimbat prin toată casa, cu sângele șiroind”.

În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a mai adăugat:

„Totdeauna îmi las părul pe o parte ca să nu se vadă. Era un calibru de 9 mm. Mi-au extirpat 8 mm din creier, când am ajuns acasă nu am mers şi nu am vorbit aproape trei luni de zile”.

 

Categoria
Oltenia
Taguri
Maria Ghinea, Am baiat ca bradu-n munte, muzica populara Oltenia