Featured

Maria Cirneci - Suparat e omul tare

1,155 Vizionari
Published

Maria Cirneci - Suparat e omul tare

 

Maria Cîrneci este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. Din păcate, în urmă cu doi ani, bărbatul alături de care își petrecuse mai bine de 30 de ani din viață, s-a stins în urma unei boli necruțătoare, cancerul de colon. Slujba de înmormântare s-a desfășurat la Biserica Sf. Ilie Tesviteanul. Din cauza suferinței, pe chipul artistei am putut vedea semnele tristeții. Maria Cîrneci a decis să apeleze la un renumit medic estetician pentru a o ajuta să-și recapete aspectul impecabil.

Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă. Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg – a declarat artista, conform unei cunoscute publicații online.

Cântăreața s-a născut pe data de 22 martie 1953, în comuna Perșinari, acolo unde a văzut prima dată lumina zilei și regretatul Ion Dolănescu. Maria Cîrneci deține o colecție impresionantă formată din peste 100 de costume tradiționale. În anul 1979 a obținut locul I la concursul Floarea din Grădină, organizat de TVR.

Categoria
Muntenia
Taguri
Maria Cirneci, Suparat e omul tare, muzica populara Muntenia