Featured

Maria Carneci - O data sunt soacra mare

463 Vizionari
Published

Maria Carneci - O data sunt soacra mare

 

Maria Cîrneci, fabuloasa interpretă de muzică populară, nu a mai fost atât de prezentă la evenimente și nici apariții televizate nu a mai avut în ultimul timp. Asta pentru că trece printr-o perioadă cumplită de când soțul său, Romulus Petrescu, s-a stins în urma unei boli necruțătoare.

Artista a declarat pentru un cunoscut post de televiziune: „Nu m-am gândit că va pleca atât de repede. Pe 2 noiembrie și-a serbat ziua de naștere, 67 de ani și pe 25 a murit, dar foarte conștient. Nu numai că mi-a fost soț, eu am pierdut pe lângă el, părinți, care mi-au fost ca părinții mei. M-am rugat la Dumnezeu până în ultima clipă să trăiască macar așa de dragul fetelor, de dragul relației noastre. Nu m-aș fi așteptat. Am crezut că medicina e avansată, că se rezolvă. Avea o problemă pe colon de patru centimetri și eu am o fină căreia i-a scos din colon 40 de centimetri și trăiește. Nu a fost asta nenorocirea a făcut citostatice, bine, am ținut chestia asta mai discret pentru că eu trebuia să merg să cânt, nu voiam să vadă el chestia asta pe televizor, să-i scadă moralul. Noi am fost alături și am sperat până în ultima clipă. A trecut galopant. Nu i-a atacat rinichi, plămâni, inimă, a trecut la ficat.”

Maria Cîrneci a avut de-a lungul carierei colaborări cu nume mari ale muzicii românești: Ion Dolănescu, Adrian Enache, Adriana Antoni, Ionică Minune, Pepe, Nicoleta Voica, Aneta Stan etc, dar și numeroase apariții televizate și participări la numeroase spectacole.

Categoria
Muntenia
Taguri
Maria Carneci, O data sunt soacra mare, muzica populara Muntenia