Featured

Marcela Fota - Inima te-ai facut de piatra

464 Vizionari
Published

Marcea Fota - Inimă te-ai făcut piatră

 

Marcela Fota, sora Marianei Ionescu Căpitănescu, și-a lansat astăzi noua piesă, intitulată Inimă te-ai făcut piatră. Prin această melodie, marea artistă de muzică populară încearcă să cuprindă, în câteva versuri, toată durerea din sufletul său, survenită în urma decesului soțului.

În 2021, chiar ziua următoare după Sfânta Sărbătoare a Crăciunului, soțul artistei a suferit un infarct, în urma căruia s-a constatat decesul. Tragicul eveniment a lăsat urme adânci în sufletul tuturor apropiaților, dar mai ales în sufletul artistei noastre iubite. În urma sa, Minel a mai lăsat și un suflețel de 11 ani. Durerea resimțită de Marcela Fota nu poate fi exprimată în cuvinte și cu toții îi suntem alături, sperând că îi vom da putere pentru a trece prin aceste momente cumplite.

Iată ce a declarat artista, în cadrul unei emisiuni, la începutul acestui an: “Iau lucrurile aşa cum sunt şi încerc sa văd o luminiţă în ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătită să apar încă, pentru că pe mine lumea mă ştie veselă şi plină de viaţă. Pentru noi începea o săptămână normală, era luni dimineaţa şi aveam de rezolvat nişte treburi. […] Am plecat de acasă cu maşini diferite. Am parcat maşina la patru maşini de maşina lui. El a oprit să facă nişte copii la xerox. Eu nu l-am văzut la coadă şi l-am sunat. Mi-au răspuns cei de la xerox: «coborâţi că a picat din picioare!» În încăpere a fost un cadru medical care i-a făcut resuscitare din primul moment. O oră jumătate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a întâmplat când el era în picioare”

 

 

Categoria
Oltenia
Taguri
Marcela Fota, Inima te-ai facut de piatra, muzica populara Oltenia