Featured

Lena Miclaus - Știu pentru ce plec de-acasă , stiu pentru cine mă-ntorc ( Videoclip Oficial )

1,995 Vizionari
Published

Lena Miclaus - Știu pentru ce plec de-acasă , stiu pentru cine mă-ntorc ( Videoclip Oficial )

 

Lena Miclăuș este printre cele mai frumoase femei din țară și cea mai bogată interpretă de muzică populară din zona Ardealului. Născută la data de 15 mai 1986, în Deva, artista a fost întotdeauna pasionată de muzică, tatăl său cântând la taragot.

De-a lungul carierei, a colaborat cu nume mari ale muzicii populare și de petrecere, printre care îi enumerăm pe Alex de la Orăștie, Petrică Nicoară Sîrbu, Puiu Codreanu, Văru Săndel, Ghiță Munteanu, Ionică Ardeleanu etc. Împreună cu soțul ei, dețin un record ce constă în nu mai puțin de 12 nunți la care au cântat, într-un interval de doar 14 zile.

Septimiu Marișcă și Lena Miclăuș formează o familie de vis, se iubesc ca în prima zi, deși au trecut mai mult de 16 ani de la prima lor întâlnire. Împreună au și doi băieți, rodul iubirii lor, însă și-ar mai dori o fetiță. Pe lângă muzică, Lena are și o pasiune pentru haine de lux și costume populare, piese foarte scumpe, pe care le depozitează cu grijă în vila sa din Deva. Soțul său în schimb este pasionat de vânătoare și deține și acesta o colecție de arme, cea mai scumpă fiind moștenită de la tatăl său.

Lena Miclăuș a declarat pentru o publicație online: „De când m-am născut mi-am dorit să fiu cântăreață! De când mă știu eu, dar m-am apucat mai serios de cântat când am terminat clasa a 12-a. Atunci am simțit că ceea ce voi face eu e muzica.”

Categoria
Ardeal
Taguri
Lena Miclaus, Stiu pentru ce plec de-acasa stiu pentru cine ma-ntorc, muzica populara Ardeal