Featured

Lena Miclaus - Banii nu se fac usor ( Videoclip Oficial )

1,303 Vizionari
Published

Lena Miclaus - Banii nu se fac usor ( Videoclip Oficial )

 

Îi dăm completă dreptate Lenei Miclăuș când spune că „Banii nu se fac ușor”. Cu siguranță cunoaște valoarea banilor și sacrificiile pe care trebuie să le faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Împreună cu soțul său, Septimiu Marișcă, dețin un record ce constă în nu mai puțin de 12 nunți la care au făcut atmosferă, într-un interval de doar 14 zile. Nu degeaba este considerată cea mai bogată cântăreață de muzică folclorică din zona Ardealului.

Fiind printre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România, artista a menționat că apelează la tratamente cosmetice, însă, spre surprinderea multora, nu are la activ nici o operație estetică.

A moștenit talentul de la tatăl său, maestru în stăpânirea taragotului. Însă acesta nu și-a dorit ca fata lui să-i calce pe urme, așa că a îndrumat-o către Liceul Pedagogic. La momentul actual, Lena Miclăuș are lansate 11 albume și a colaborat cu vedete de top din industria muzicii populare, cum ar fi: Văru Săndel, Ghiță Munteanu, Alex de la Orăștie, Petrică Nicoară Sîrbu, Puiu Codreanu, Ionică Ardeleanu etc.

Deși au trecut mai mult de 16 ani de la prima lor întâlnire, Lena și Septimiu se iubesc ca în prima zi, iar din această iubire au rezultat și doi băieți. Cuplul și-ar mai dori o fetiță. În vila lor din Deva, soțul Lenei deține și o colecție fabuloasă de arme, cea mai valoroasă fiind moștenită de la tatăl său. Artista are o garderobă impresionantă, formată doar din piese vestimentare de lux și costume populare cu o valoare inestimabilă.

Categoria
Ardeal
Taguri
Lena Miclaus, Banii nu se fac usor, muzica populara Ardeal