Featured

Ionut Balasoiu - Pentru tatal meu din Ceruri | In Memoriam Nelu Balasoiu (Videoclip Oficial)

1,729 Vizionari
Published

Ionut Balasoiu - Pentru tatal meu din Ceruri | In Memoriam Nelu Balasoiu (Videoclip Oficial)

 

Piesa „Pentru tatăl meu din Ceruri” a fost lansată de celebrul fiu al marelui artist de muzică populară, Nelu Bălășoiu, pentru răposatul său tată. Reprezintă o dovadă a prețuirii veșnice pentru ființa ce l-a iubit cel mai mult și i-a călăuzit pașii prin viață.

Evident, pentru ca întreg proiectul să iasă așa cum și-a dorit, solistul Ionuț Bălășoiu a colaborat cu cei mai cunoscuți specialiști Orchestra Maestrului Adrian Grigoraș, Teodor Florentin Isaru (regizor sunet), Alexandru Petru (video), Didi Iachim (mix / master). Dacă doriți să îl contactați pe Ionuț, îi puteți scrie la adresa balasoiumusic@yahoo.com și vă va transforma evenimentul într-unul de neuitat.

Iată ce a declarat solistul pentru o publicație online: „Într-adevar, pentru mine această perioada a fost extrem de grea. Împreună cu tata, am lansat trei piese, ce se bucură de mult succes pe YouTube. Pentru mine a fost o onoare să colaborez cu tatăl meu, ce a fost, este și va rămâne o legendă a folclorului românesc. Am mai multe piese în lucru, în momentul de față, și le voi lansa dupa ce voi finaliza atât producțiile audio, cât și pe cele video. Le veți auzi în curând”

De asemenea, pentru aceeași publicație, Ionuț a mai afirmat: „Am încercat să mă odihnesc cât mai mult posibil, să îmi încarc bateriile. Nu sunt genul care să fie pasionat de jocuri pe computer. Odată cu relaxarea de la 15 mai, mi-am cumpărat o bicicletă și încerc să fac cât mai multa mișcare”.

Categoria
Oltenia
Taguri
Ionut Balasoiu, Pentru tatal meu din Ceruri, muzica populara Oltenia