Featured

Emilia Ghinescu si Orchestra Fratilor Advahov - Plangi tu soacra mica,plangi (VIDEOCLIP OFICIAL)

1,154 Vizionari
Published

Emilia Ghinescu si Orchestra Fratilor Advahov - Plangi tu soacra mica,plangi (VIDEOCLIP OFICIAL)

 

Emilia Ghinescu este o artistă cunoscută din România, originară din Pitești, județul Argeș. S-a născut pe data de 20 noiembrie 1978. Pe lângă muzică, pe Emilia Ghinescu cu siguranță o cunoașteți și de pe micile ecrane, deoarece a moderat emisiunea Acces Direct de câteva ori, abordând subiecte cu puternic impact emoțional.

Dacă acum își permite orice capriciu, în copilărie, fabuloasa cântăreață a trăit clipe grele, fiind deseori bătută de către tatăl vitreg.

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 12 ani. Dacă eu până la 12 ani reușisem să fug de acasă și să ajung atât de departe, cu autobuzul, noaptea, până la bunicii mei, vă dați seama cât de mare era dorința mea să ajung acolo unde îmi era bine și să stau cu bunicii mei. Îmi era mai frică de ce era acasă decât de ce era în lume. Bunica și bunicul au fost ca niște adevărați părinți pentru mine. Ei mă protejau. El știind acest lucru, în momentul în care bunica venea de la țară, de la Pitești, mă amenința să nu spun ce bătăi primesc, pentru că ea o să plece la țară și eu o să rămân cu el. I-am iertat pe amândoi dar nu i-am iubit pe niciunul. Pe primul meu tată nu am vrut să îl cunosc. Chiar dacă frații mei au insitat, înainte de a muri eu nu am simțit lucrul acesta. Atâta timp cât nu cunoști un om timp de 40 de ani…nu m-aș fi văzut”. – a declarat Emilia Ghinescu pentru o renumită publicație din România.

 

Categoria
Muntenia
Taguri
Emilia Ghinescu, Orchestra Fratilor Advahov, Plangi tu soacra mica plangi, muzica populara Muntenia