Featured

Cornelia si Lupu Rednic - Dumnezeu mi-o dat noroc

1,211 Vizionari
Published

Cornelia si Lupu Rednic - Dumnezeu mi-o dat noroc

 

Cornelia și Lupu Rednic sunt cel mai iubit cuplu din România, prezenți întotdeauna împreună la fiecare spectacol. Cei doi mari artiști de muzică populară fac senzație la evenimentele la care participă. Deoarece foarte mulți fani sunt uluiți de faptul că interpreții sunt împreună de peste 29 de ani, Cornelia a ținut să facă o declarație, pentru o cunoscută publicație online:

„Prin toamnă ieșisem cu fetele la o terasă. Lângă noi se adunaseră câțiva bărbați și glumeau, se uitau la meci, iar noi aveam discuții despre machiaj, relații. Una dintre fete era divorțată, alta cu probleme, alta cu o relație bună, iar eu cu 28 ani de căsnicie. Când am spus lucrul acesta, în gura mare, bărbații de lângă noi au întors capul și au întrebat: „Serios?”. ”

„Cine a spus lucrul acesta? Mai există așa ceva în ziua de azi? Există! [...] Da, domnule, există, dar în ziua de azi oamenii nu mai au răbdare. Tinerii au sentimentul că totul li se cuvine, că au toate drepturile. Nu mai vrea nimeni să pună puțină trudă pentru ceva. O căsnicie stabilă se construiește și simți că aparții cuiva! Altfel mergi înainte când ai un om care te susține, dar tinerii nu înțeleg. Și tocmai din acest motiv foarte multă lume este singură”.

„În primul rând, în toți acești ani de căsnicie, noi ne-am certat, dar constructiv, ceea ce e foarte important într-o relație. Noi nu ne-am spus vorbe urâte unul celuilalt! Și nici acesta nu e un secret, ca cel de lângă tine să poată trăi într-o armonie, să pui totul la punct în așa fel ca să te consulți mai întâi cu celălalt și apoi se ia o hotărâre [...]”.

Categoria
Maramureș
Taguri
Cornelia si Lupu Rednic, Dumnezeu mi-o dat noroc, muzica populara Maramures