Featured

Cornelia si Lupu Rednic - Astazi langa voi s-aduna

728 Vizionari
Published

Cornelia si Lupu Rednic - Astazi langa voi s-aduna

 

Cornelia și Lupu Rednic reprezintă cel mai stabil cuplu de maramureșeni. Cu o istorie de peste 3 decenii împreună, cei doi se iubesc și acum la fel ca în prima zi. Fabuloasa artistă a povestit într-un interviu acordat unei cunoscute publicații, cum a cucerit-o soțul ei:

„Ne-am căsătorit de tineri, în 1992. Cum m-a cucerit? Pur și simplu. De atunci era glumeț. Nu exista să nu scoată o glumă din buzunar. În fiecare buzunar avea câte o glumă. Râdeam mult! Am glumit, dar am și muncit mult! Am plecat de jos, cu atâtea piedici! Cel care a avut încredere a fost Lupu. Nu eram bine din punct de vedere financiar, eram săraci, dar el a avut încredere și mai ales voință puternică. Eu eram un copil. Mă gândeam cum o să reușim noi să ieșim pe piață cu zongora și cetera, dar uite că muzica autentică are valoare”.

Și pentru că foarte mulți fani se întreabă cum reușesc să mențină aprinsă flacăra iubirii, artsta a mai adăugat:

„În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine”.

Cornelia și Lupu Rednic sunt întotdeauna împreună pe scenă, nu cântă niciodată separați. Au agonisit o avere considerabilă, dar a fost nevoie de foarte multe sacrificii și ore de cântat pentru a ajunge ceea ce sunt acum.

 

Categoria
Maramureș
Taguri
Cornelia si Lupu Rednic, Astazi langa voi s-aduna, muzica populara Maramures