Featured

Constantin Magureanu - Omule de ce traiesti

816 Vizionari
Published

Constantin Magureanu - Omule de ce traiesti

 

Interpretul de muzică populară Constantin Măgureanu este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică folclorică de la noi. Cel care i-a pus pe jar inima Mariei Loga s-a născut pe data de 13 noiembrie 1967, în județul Olt.

Un eveniment nefericit a stricat bunăstarea cuplului. Anul trecut, soția lui Constantin Măgureanu, Veronica, le-a curmat viața unui tânăr în vârstă de doar 26 de ani și turmei sale de oi. Teribilul accident a avut loc pe DN65. Conform declarațiilor sale, Veronica susține că nu a văzut turma de oi. Iată ce a mai declarat pentru o publicație online

Am de 20 ani permis, n-am zgâriat niciodată mașina, sunt foarte precaută mai ales când sunt cu copiii în mașină. S-a întâmplat pe un drum național, mi-au sărit din partea dreaptă niște oi pe mașină. Oile au sărit pur și simplu pe mașină, n-am frânat, nu am avut nici reacție de a frâna. Cum să frânez când într-o fracțiune de secundă îți sar niște oi pe capotă și pe parbriz. Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe mașină, nimic călcat cu roțile. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa să nu am ceva pe conștiință că aș fi călcat pe ceva. În acele oi mai exista și un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de mașina mea, a fost în șanț și probabil au ricoșat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am știut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus. S-a zis că au fost oile pe stradă și că le-am luat în plin. Nu, dragilor, n-am luat nimic în plin că am ochi, nu sunt oarbă.”

Categoria
Oltenia
Taguri
Constantin Magureanu, Omule de ce traiesti, muzica populara Oltenia