Featured

Când începe în sat jocul - Nicoleta Voica (VIDEOCLIP NOU - 2021)

834 Vizionari
Published

Când începe în sat jocul - Nicoleta Voica (VIDEOCLIP NOU - 2021)

 

Nicoleta Voica este cea mai cunoscută interpretă de muzică populară din Banat. Cântăreața s-a născut pe data de 25 aprilie 1956 și are un palmares impresionant, cu zeci de premii și participări la radio și TV. Este iubită de public datorită timbrului excepțional și carismei sale.

Anul trecut, în plină pandemie, fabuloasa artistă a devenit mireasă pentru a patra oară. Diferența dintre ea și Alin Bagiu, noul ales al inimii sale, este de 16 ani. Nicoleta a declarat, pentru o publicație online: “Am fost într-o poveste până acum și căsătoria la ofițerul stării civile a fost, dar am făcut și căsătoria religioasă în secret. Am vrut să facem ceva pompos, dar bunica lui Alin s-a îmbolnăvit. Da, trăiește, are 85 de ani. Nimeni nu știa că am făcut nunta religioasă. Toată lumea a fost încântată, petrecerea a fost cu 35 de persoane. Am păstrat și elementele autentice”.

În cadrul aceluiași interviu, soțul vedetei a mai declarat: „Toată lumea ne întreabă despre luna de miere. Având în vedere că amândoi am mai avut câteva luni de miere, am zis să avem o viață de miere. Nu ne mai petrecem, am făcut nunta în taină, cu Dumnezeu lângă noi. Am făcut o masă în familie. A fost într-un loc în care oricum nu încăpeam mai mult de opt persoane câte am fost”.

Printre cele mai iubite melodii ale Nicoletei Voica menționăm: „La fântâna părăsită”, „Bănățanu-i bănățan”, „Am crescut fecior și fată”, „Feata, ochiu măslinat”, „Tremur bage când te văd”.

Categoria
Banat
Taguri
Nicoleta Voica, Cand incepe in sat jocul, muzica populara Banat