Featured

Angela Rusu: O putere de-as avea, Drumul vietii, Jură dacă poți jura, O zi nu te văd I Colaj Etno

1,391 Vizionari
Published

Angela Rusu: O putere de-as avea, Drumul vietii, Jură dacă poți jura, O zi nu te văd I Colaj Etno

 

Angela Rusu este departe de ceea ce putem numi o femeie obișnuită. Fabuloasa artistă de muzică populară își trăiește viața la maxim și cântă de fiecare dată cu pasiune. Tatăl artistei, ajuns la onorabila vârstă de 72 de ani, s-a recăsătorit cu o doamnă superbă, diferența dintre cei doi fiind de 40 de ani. Cei doi au împreună și un băiețel. Astfel că Angela are acum, la vârsta de 47 de ani, un frate de 3 ani și o mamă vitregă în vârstă de 31 de ani.

În cadrul unui interviu, Angela Rusu i-a declarat lui Măruță: „Cu Loredana am o relație specială, Ea era fana mea, asculta muzica mea de ani de zile. M-a îndrăgit înainte să aibă o relație cu tatăl meu. Discutăm ca și prietenele, eu mai glumesc și îi spun mama iar ea nu știe cum să reacționeze. Diferența de vârstă dintre ea și tatăl meu este de aproape 40 ani iar între mine și ea este de 15 ani. Am și testat-o să văd cât rezistă, dar a rezistat eroic.”

Tatăl său a completat: „A intervenit neprevăzutul, ea nu s-a mai înțeles cu soțul ei și a divorțat. Relația dintre mine și fosta soție se tot răcise, și când s-a ajuns la divorțuri ne-am înțeles și așa ne-am căsătorit. În prima și a doua căsătorie, lucrurile au fost frumoase la suprafață, târziu le-am aflat și pe cele ascunse. Încet, încet ne-am obișnuit. Dar văd cum se uită lumea. N-am gândit niciodată în vreun fel faptul că soția mea e mai tânără decât fiica mea. Viața este altfel. Eu m-am căsătorit pentru mine, nu pentru alții. […]”

Categoria
Ardeal
Taguri
Angela Rusu, O putere de-as avea, Drumul vietii, Jura daca poti jura, O zi nu te vad, colaj Etno, muzica populara Ardeal