Featured

Angela Rusu, cele mai iubite și ascultate melodii

1,726 Vizionari
Published

Angela Rusu, cele mai iubite și ascultate melodii

 

Angela Rusu este o cunoscută și iubită interpretă de muzică folclorică de la noi. Frumoasa cântăreață s-a născut pe data de 8 iulie 1974, la Gherla. Angela a absolvit Facultatea de Drept, Școala Populară de Artă din Cluj – Napoca și a fost elevă a Liceului Teoretic „Ana Ipătescu”. La începutul anilor 2000 a pornit cu adevărat pe drumul muzicii și timp de 3 ani a lucrat în cadrul Ansamblului „Dor Transilvan”.

Angela Rusu are două fete superbe, pe Larisa și pe Rebeca, iar anul acesta a devenit mămica celui de-al treilea copil, Maria Anais. Cântăreața și soțul ei, Marius Moldovan, sunt împreună de peste 10 ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Bărbatul a fost foarte fericit când a aflat despre a treia sarcină. Medicii au fost reticenți în ceea ce privește nașterea pe cale naturală, așa că Angela a decis să nască prin cezariană.

Artista a declarat pentru publicația Click.ro:

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare.

Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital (râde). Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea.

Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las.”

Categoria
Ardeal
Taguri
Angela Rusu, Cele mai iubite si ascultate melodii, muzica populara Ardeal