Featured

Alexandru Pop - Hori si strigături din Maramureș

355 Vizionari
Published

Alexandru Pop - Hori si strigături din Maramureș

 

Alexandru Pop este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară, din zona de basm a Maramureșului.

„În sufletul maramureșeanului, mereu este loc de cântec străbun. Tocmai de aceea vă propun spre ascultare si vizionare un colaj intitulat "Hori și strigături din Maramureș"!

Rapsozii/interpreții maramureșeni ai generației de aur,  au avut grija de noi, lăsându-ne acest tezaur spre a ne mângâia si însenina sufletele. Amintesc aici pe Viorica Groza-Lar, Nutu Leordean, Frații Florea, Grupul Iza!

Multumesc grupului "Am fo' si-om fi" din Ieud, Maramureș!” – iată ce a declarat interpretul în descrierea noii sale piese, pe Youtube. Este printre cele mai vizualizate videoclipuri, cu nu mai puțin de 5.940.647 de vizualizări și 16 k de aprecieri, un număr record!

Pe Alexandru îl puteți contacta la:

Telefon: 0756459382

https://www.instagram.com/alexandrupop.official/

https://www.facebook.com/AlexandruPop.MM/

Pe lângă muzică, artisul mai are o meserie, cu totul neașteptată pentru fani. Este contabil. Cifrele cu muzica, după cum știm, nu prea au legătură. Însă artistul se pare că reușește să le îmbine atât de bine încât din câștigurile realizate și-a putut construi o casă de vis pe tărâmurile natale.

Iată cuvintele fanilor:

„ma ceteras , rupeti-s-ar arcu' n tri ca mandru stii a zice pe struna ce'  subtire !  mai si ase imi vine un dor de casa de nu stiu ce sa ma fac ...!   Nu am cuvinte pentru a-mi exprima starea  cand ascult muzica de acasa !    FELICITARI !!!”

„Frumos, foarte frumos mulțumim pentru tot ce ascultam

Categoria
Maramureș
Taguri
Alexandru Pop, Hori si strigaturi din Maramures, muzica populara Maramures