Featured

Alex de la Orastie-Pe gropita Official video 4K

1,525 Vizionari
Published

Alex de la Orastie-Pe gropita Official video 4K

 

Alex de la Orăștie, pe numele real Moceanu Alexandru, a trecut prin momente cumplite într-o perioadă a vieții. Momente care păreau interminabile. La începutul carierei, artistul s-a confruntat cu una dintre cele mai grele boli, depresia.

Pentru un cunoscut post de televiziune, acesta a declarat: Am stat 8 luni departe de familie și asta a fost ceva ce mi se întâmplase pentru prima dată. Piesa mea s-a lansat în Vinerea Mare, înainte de Paște și noi toți o ascultam și Florin îmi spunea că piesa asta o să mă facă mare. După vreo două săptămâni m-am pus să dorm, am fost ok din toate punctele de vedere, dar m-am trezit ciudat. Nu mai veneam să cânt, nu mai voiam să mă văd la televizor, mă speriam când mă cunoștea lumea pe stradă, intram în panică. (...) Am consultat un specialist care mi-a spus că a fost vorba de o depresie”.

În cadrul aceluiași interviu, artistul a mai adăugat:

Am ațipit și am avut un vis. Stăteam pe pat întins și am văzut doar un cearceaf alb și din el o mână care a pus-o peste mine. Și auzeam foarte multe țipete la poartă. Acea persoană pe care am visat-o în cearceaful alb mi-a zis: „ridică-te și vezi că-n buzunarul din spate ai o cheie, du-te, deschide-le poarta la oameni să intre. M-am ridicat, mi-am băgat mâinile în buzunare și am zis că nu găsesc nicio cheie. Mi-a zis să o caut mai bine că o s-o găsesc. M-am trezit. Din clipa aia, am început să cer mâncare. Eu nu ieșisem din curte vreo 3 luni. Nu acceptam să vină nimeni la noi, nici pe frații mei nu-i lăsam să vină”.

Categoria
Ardeal
Taguri
Alex de la Orastie, Pe gropita, muzica populara Ardeal