Adriana Antoni - Omul dacă ar fi ( Videoclip Oficial )

251 Vizionari
Published

Adriana Antoni - Omul dacă ar fi ( Videoclip Oficial )

 

Adriana Antoni este o cunoscută și mult iubită artistă de muzică populară din România. Cântăreața s-a născut în Lugoj, pe data de 29 noiembrie 1975. Încă de mică i-a plăcut muzica, fiind prezentă la fiecare petrecere la care cântau părinții ei. Văzând că în inima ei se înfiripă o dragoste pentru această artă, mama sa a sfătuit-o să se înscrie la Școala Populară de Artă. Apoi, tânăra solistă a început colaborarea cu Ansamblul Ion Videanu, colaborare care a durat timp de 3 ani.

Urmând sfaturile părinților, a decis să susțină admiterea la Facultatea de Medicină. Pe parcurs, a realizat că vederea sângelui o înfioară, așa că a renunțat, în favoarea unei posibile cariere într-un alt domeniu complex, dreptul. Și de data aceasta s-a dovedit că nu a fost o alegere care să o satisfacă, așa că s-a întors la marea sa dragoste, muzica. Spectacolele erau din ce în ce mai multe, era căutată, numele ei începea să devină cunoscut în industrie. În anul 1996 a susținut primul său turneu, în Franța. A durat 3 săptămâni. În același an a scos și primul său album, apoi a plecat în America. Românii de acolo au fost entuziasmați de apariția artistei. Primea invitații la petreceri private, festivaluri, diferite evenimente. Gusta din plin succesul și trăia visul american. De aceea a și ales să rămână timp de 14 ani în SUA, unde s-a dezvoltat atât profesional, cât și personal.

La întoarcerea în țară, din păcate nu a avut parte numai de evenimente fericite, deoarece mama sa a decedat. Însă odată cu revenirea pe plaiurile mioritice au început să apară și primele apariții televizate, la emisiuni cunoscute în România.

Categoria
Banat
Taguri
Adriana Antoni, Omul daca ar fi, muzica populara Banat